VI ERBJUDER

CROSSFIT KIDS/TEENS

Crossfit Kids/Teens är rörelse, glädje, gemenskap och samarbete för barn från 5–9 år och ungdomar 10–15 år. På ett lekfullt och roligt sätt är målsättningen alla barn tillsammans med kompisar ska stärka sin motorik och koordination. Varje barn ska kunna delta på sina villkor och öka sin allmänna förmåga.

Träningen bedrivs av certifierade coacher med fokus på rörelseglädje och kunskap om barn motoriska utveckling. Allsidig träning med varierande och roliga övningar.

SENIORPASS

Alla mår bra av att röra på sig, gammal som ung. Hemligheten till en bättre och mer aktiv ålderdom kan vara att röra på sig. Att träna förebygger hjärt-kärlsjukdomar, förbättrar blodtrycket, stärker immunförsvaret – det förbättrar helt enkelt det allmänna hälsotillståndet.

Av att träna blir du både starkare, får bättre balans och ökar din kroppskontroll. Med en bättre balans och koordination minskar risken för fallskador, som är vanliga olyckor bland äldre.

Våra seniorpass anpassas utefter dina förutsättningar. Kom och upplev umgänge, endorfiner och den magiska känslan av att bli starkare.  Fylld med energi orkar du med vardagen på ett helt annat sätt och livet blir lite mer lustfyllt.

TYNGDLYFTNING (TEKNIKPASS)

På våra tyngdlyftningspass fokuserar vi på att finslipa dina lyft. Lyft är något som förekommer ofta inom crossfit, som hämtat inspiration från många idrottsgrenar, bland annat tyngdlyftning.
 
Flertalet olika tekniska tunga lyft förekommer inom crossfit. Många av lyften ställer höga krav på såväl din teknik som din rörlighet och styrka, och kräver därför övning. När du väl bemästrar de olika olympiska lyften är det riktigt roliga övningar som tränar i princip hela kroppen.

Passen leds av erfarna coacher som är kvalificerade för att hjälpa dig att ta dig till nästa nivå eller lära dig som nybörjare att upptäcka crossfit lite mer.

GYMNASTIK

Ett pass där vi endast ägnar oss åt gymnastiska övningar som sätter prov på både kroppskontroll, balans och styrka. Att vara vältränad inom crossfit definieras som att kunna använda sina atletiska färdigheter och hantera alla tillsynes omöjliga utmaningar.

Gymnastikövningar är något som förekommer ofta i crossfit och på våra gymnastikpass fokuserar vi därför på att öka förståelsen om övningar som muscle ups, pullups, handstands, pistols, toes to bar etcetera. Samtliga övningarna lärs ut på en grundlig nivå där vi progressivt bygger på till mer komplicerade övningar.

NYBÖRJARKURS

Nyfiken på träningsformen crossfit och allt vad det innebär? Crossfit är en väldigt varierande träningsform, med hjälp av funktionella rörelser som att hoppa, dra, kasta, lyfta, springa och putta bygger du upp en styrka och kondition som underlättar både i din vardag och i ditt dagliga arbete. Övningarna är inspirerade från bland annat tyngdlyftning, gymnastik, löpning och rodd.

Alla våra pass är skalningsbara vilket innebär att belastning och intensitet i de olika övningarna kan anpassas oavsett nuvarande nivå. Målet är att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt – här kan alla vara med och träna tillsammans!

MASSAGE

HENRIC WIBERG

PERSONLIG TRÄNING

HENRIC WIBERG

FÖRETAG/
FÖRENINGAR

Kontakta oss på linnecrossfit@gmail.com  för mer info!