KURser

Nedan hittar ni ett utbud av de kurser vi erbjuder. Under respektive flik kan ni se våra nuvarande och kommande kurser ni kan anmäla er till.

Teens

Crossfit Teens är rörelse, glädje, gemenskap och samarbete för ungdomar 10–15 år. På ett lekfullt och roligt sätt är målsättningen alla ungdomar tillsammans med kompisar ska stärka sin motorik och koordination. Varje barn ska kunna delta på sina villkor och öka sin allmänna förmåga.

Träningen bedrivs av certifierade coacher med fokus på rörelseglädje och kunskap om barn motoriska utveckling. Allsidig träning med varierande och roliga övningar.

Kids

Crossfit Kids är rörelse, glädje, gemenskap och samarbete för barn från 5–9 år. På ett lekfullt och roligt sätt är målsättningen alla barn tillsammans med kompisar ska stärka sin motorik och koordination. Varje barn ska kunna delta på sina villkor och öka sin allmänna förmåga.

Träningen bedrivs av certifierade coacher med fokus på rörelseglädje och kunskap om barn motoriska utveckling. Allsidig träning med varierande och roliga övningar.

Nybörjarkurs

Nyfiken på träningsformen crossfit och allt vad det innebär? Crossfit är en väldigt varierande träningsform, med hjälp av funktionella rörelser som att hoppa, dra, kasta, lyfta, springa och putta bygger du upp en styrka och kondition som underlättar både i din vardag och i ditt dagliga arbete. Övningarna är inspirerade från bland annat tyngdlyftning, gymnastik, löpning och rodd.

Alla våra pass är skalningsbara vilket innebär att belastning och intensitet i de olika övningarna kan anpassas oavsett nuvarande nivå. Målet är att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt – här kan alla vara med och träna tillsammans!

Mammakurs

Mammagrupp på crossfit linné.

Under denna kursen kommer vi jobba med bålaktivering. Hitta rätt muskler så du får en bra start i din träning som nybliven mamma. Vi kommer även introducera dig i CrossFitens värld på ett mammavänligt sätt. Alla övningar kommer att anpassas efter era förutsättningar och er tidigare träningserfarenhet. Vilket gör att alla kan vara med.

Barn än välkomna upp till 9 månaders ålder.

Senior

Alla mår bra av att röra på sig, gammal som ung. Hemligheten till en bättre och mer aktiv ålderdom kan vara att röra på sig. Att träna förebygger hjärt-kärlsjukdomar, förbättrar blodtrycket, stärker immunförsvaret – det förbättrar helt enkelt det allmänna hälsotillståndet.

Av att träna blir du både starkare, får bättre balans och ökar din kroppskontroll. Med en bättre balans och koordination minskar risken för fallskador, som är vanliga olyckor bland äldre.

Våra seniorpass anpassas utefter dina förutsättningar. Kom och upplev umgänge, endorfiner och den magiska känslan av att bli starkare.  Fylld med energi orkar du med vardagen på ett helt annat sätt och livet blir lite mer lustfyllt.

KONTAKTUPPGIFTER

Systratorpsvägen 12, 35246 Växjö
linnecrossfit@gmail.com

HITTA TILL OSS

BOKA PASS