Sport specific training

Sport Specifik Träning med CrossFit Linné: Maximera Din Prestation!

Välkommen till Crossfit Linné i Växjö. Oavsett om du vill bli bättre inom fotboll, hockey, innebandy, Golf eller någon annan idrott så hjälper vi dig bli en bättre atlet. 

Vad är Sport Specifik Träning? Sport Specifik Träning handlar om att anpassa din träning för att förbättra din prestation inom din idrott. Vi tror på en holistisk metod som omfattar fysiska, tekniska och taktiska färdigheter för att skapa en komplett idrottare.

Varför är det viktigt? Att specialisera sig för tidigt kan leda till skador och tekniska brister. Vi fokuserar först på din hälsa och tar hänsyn till faktorer som kost, sömn och tidigare skador. Sedan utvecklar vi din atletism med anpassade träningsprogram för styrka, kraft och hastighet.

Vår Träningsapproach: Vi skräddarsyr träningspass för varje individ för att adressera deras svagheter och maximera deras potential. Vår målsättning är att överföra styrka och kondition till din prestation på planen samtidigt som vi minimerar skaderisken

Sport Specifik Träning handlar om mer än bara sportens specifika aspekter. Det handlar om att bygga en bred grund som tar hänsyn till individuella förutsättningar och utvecklar de nödvändiga fysiska förmågorna för att nå sina mål. Hos CrossFit Linné är vi dedikerade till din framgång som atlet. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att ta din prestation till nästa nivå!”