Crossfit Kids

En Fantastisk Plats för Lek och Lärande

Som förälder vill man ge sitt barn de bästa möjligheterna till en hälsosam och aktiv livsstil. Men man vet inte alltid hur man ska göra det. Därför finns vi här och hjälper ert barn mellan 8 och 11 år till att hitta detta. Vi kombinerar både lek med fysisk träning, vilket skapar en rolig och säker miljö för ditt barn att växa och lära.

vi garanterar

Rolig och Lekfull Träning: Vi vet att barn lär sig bäst genom lek. Våra CrossFit-klasser för barn är fulla av roliga övningar som håller dem aktiva och engagerade. Här hoppar, springer och leker ditt barn medan de lär sig grunderna i fitness på ett sätt som passar deras ålder

Utveckla Motorik och Självförtroende: Våra erfarna och utbildade coacher fokuserar på att hjälpa varje barn att utveckla sin motorik och koordination. Vi arbetar också för att stärka barnens självförtroende genom att uppmuntra dem att prova nya saker och fira deras framsteg.

Trygghet och Gemenskap: I vårt CrossFit-program för barn prioriterar vi en trygg och stödjande miljö. Vi tror på vikten av gemenskap och att barnen ska känna sig som en del av en grupp. Våra klasser främjar samarbete och vänskap, vilket gör träningen till en positiv upplevelse för ditt barn.

Crossfit är ett utmärkt sätt för dem att vara aktiva, lära sig nya färdigheter och ha roligt i en trygg och välkomnande miljö.

Vill ni bli en del av vår CrossFit-familj och se hur ditt barn växer både fysiskt och mentalt. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en provträning!