Kära Medlemmar!

 

Idag kom NYA RESTRIKTIONER för Kronobergs län och vi på CrossFit Linné måste här med göra endel förändringar i vår verksamhet. Vi vill och måste ta vårt ansvar.  

Vi har nu under kvällen pratat och bollat olika idéer fram och tillbaka. Det är ett svårt beslut för oss av många olika anledningar. 

Vi hoppas och tror att våra ändringar kommer göra att verksamheten skall kunna bedrivas fortsatt inomhus. Om inget annat sägs kommer vi inte stänga igen boxen. Är man frisk och kry behövs träningen, för det mår vi bra av. 

 

Som medlem,coach och ägare tar vi alla ansvar för att hjälpas åt mot smittspridningen. Vi bör därför alla fundera på vad vi gör i vår vardag. 

När vi tar klivet in på boxen tar vi steget in som friska UTAN några som helst symptom. Har ni barahuvudvärk, då väljer man att INTE ta klivet in hos oss. Testa er. Invänta svaret och håll er INNE. Är någon familjemedlem sjuk vill vi INTE att ni besöker oss. 

Som jag nämnde igår har vi en fördel hos oss till skillnad mot vanligagym då det görs rent av ER på ett fantastiskt sätt. Vi ska klara detta,tillsammans precis så som vi gjorde i våras. Alla får hjälpas åt NU!

 

Vi på CrossFit Linné har beslutat att ta vid dessa åtgärder: OBS ändringarna är temporära,så länge nya restriktioner råder. 

 

  1. Passen kommer planeras på bästa möjliga sätt för att undvika smittspridning (Alla som går passen skall kunna ha sin egen utrustning och vid byte av utrustning skall det finnas möjlighet att rengöra och sprita av denna. Skulle det mot förmodan inte finnas utrustning till alla (alla vill ha samma vikter osv) kommer coachen ge alternativ till likvärdig övning. Exempel Kettlebell till Dumbbell. Vi kommer minska teampassen till 16 stycken, och våra vanliga till 15 stycken (3 personer per bana 1-2-3-4-5 och bana 6 blir tom för övrigt utrymme. 

 

  1. Vi kommer ÄNDRA TIDERNA på våra pass från och med Måndag 9 November. Anledningen till detta är för att det ska vara 10-15 minuter mellan passen så vi inte ska ha för många personer i lokalen samtidigt. Vi hinner lufta ur lokalen och göra rent extra. Följande tider kommer ändras från måndag i vårt bokningsystem. OBS. Vi tre har ikväll olika arbetsuppgifter så det skall göras om det inte redan gjorts. Passen kommer vara ca 55 min långa – vi skriver endast ändringarna. De tider som ej nämns är kvar på ord. tider. 

 

Mån – Fre 

16:30 BLIR 16:10 

17:30 BLIR 17:20

18:30 BLIR 18:30

19:30 BLIR 19:40

 

LÖRDAGAR: 10:30 BLIR 10:45 

 

SÖNDAGAR :

15:30 BLIR 15:20

16:30 BLIR 16:30

17:30 BLIR 17:40 

 

  1. Du som CrossFit Linné medlem har en skyldighet att meddela oss om du blir TESTAD POSITIV. Vi har naturligtvis tystnadsplikt men detta måste vi göra för att ha koll på hur många av våra medlemmar som är smittade. Ser vi en ökning hos oss får vi agera utefter det. 

 

  1. Det kommer finnas möjlighet på varje toalett att rengöra och sprita av innan och efter sig. (vi kommer även öka upp våra rutiner kring städning av dessa utrymmen. Vi kommer även upprätta en INCECKhos oss så du ska sprita dig och göra rent dina händer vid entrén. Detta gäller ALLA. 

 

  1. Se till att boka in er på OPEN GYM så det går att se i appen hur stor beläggning det är. Max 14 samtidigt är möjligt att boka. Detta gäller även CrossFit Linnés coacher och ägare. Vi har tider då det är helt tomt i boxen. Planera din träning och kolla i appen hur många som är bokade på Open gym. Stanna inte kvar för länge i onödan efter genomfört pass ifall det är mycket folk i rörelse.

 

  1. MAX 4 personer i taget i omklädningsrummen. Detta ordnar ni själva tänker vi. Det är inte så att vi kommer gå runt och kontrollera. 😉

 

Gör vi allt detta TILLSAMMANS så tror och hoppas vi att det kommer att räcka. Vi hoppas att ni förstår att vi gör dessa ändringar för att VI ALLA ska få fortsätta träna i vår fantastiska box.

Vi alla älskar träning och vi gör allt just nu för att vi ska få fortsätta – så fort restriktionerna lättar kommer vi gå tillbaka till de gamla passtiderna. Vi håller oss ständigt uppdaterade om läget oavsett vad.

 

Är det några frågor når ni oss på telefon nr eller mail linnecrossfit@gmail.com

073-518 11 20 – Alle 

073-518 11 21 – Henke

073-518 11 22 – Madde

 

Ta hand om er så ses vi!

//Linné Crew